”Döm ingen i förväg. I dagens läge dömer vi folk genom bara en blick, på en sekund. På klädstil, utseende, klass eller umgänge. Vi drar ofta alla över en kant eller pekar ut en person i mängden. Vi ger därför aldrig tid till personen att visa vem den är. För vi har redan det förutbestämt genom en blick. Om alla bara tog en minut att titta runt omkring sig, kommer vi märka hur många personer vi hunnit döma efter bara en minut. Gör det nu… Nu vill jag att alla tar en minut till att titta runt er med nya öppensinnade och icke dömande ögon. Denna gången vill jag att vi försöker se det första bästa positiva på denna person istället för negativa. Gör det nu… Det jag vill säga är att på bara 2 minuter kan vi ändra vår syn på saker, allting om vi så vill, om alla gick in med en positiv inställning till något/någon skulle vi alla kunna göra stordåd. Mobbing, krig, bråk – NEJ TACK! Posetivt tänkande JA TACK!” // Anonym

Kommentera