tumblr_nlo3ipnptc1teon07o1_1280

”Tid, vad är tid om inte den fylls med glädje? Vad är tid om den inte den inte ägnas åt kärlek? Vad är tid om den inte får spenderas med vår familj och vänner, eller till och med främligen som vågade ta steget och bryta tystnade på bussen. Vi lever just nu tillsammans, ett kort ögonblick av universums existens och vår korta tid går åt till att fokusera på fel saker i livet. Vi låter vår korta tid överfallas av girighet, rädlsa, förtryck och hat. Vi ägnar all vår tid för vår egen framgång, men vågar inte spendera tiden i vad vi redan har. Vi tappar greppet i mörkret, men vi vet inte vad vi tappar. Vi märker ingenting, tiden går och vi tittar bort. Tills vi en dag önskar att vi kunde stoppa tiden. Men tiden är orättvis, men bara om vi själva väljer det. Så låt oss ta tillvara på vår korta tid tillsamman. Låt oss ge all vår tid massor av kärlek, omtanke och skapa glädje. För vem vet vad främligen på bussen har att säga? Vad har du att säga? Tack för att ni gav mig lite av er tid. ” // Linus Loqvist

Kommentera